onsdag 23 maj 2007

Take The Power Back

Zack De La Rocha hade inte kunnat sagt det bättre själv. Detta har hänt: ungefär två timmar efter att jag skapat min eminenta blogg så hände något som kändes (qoute Mega Man 2) "jävligt skitnödigt!" Jag förlorade kontrollen över min blogg! För att tydliggöra så var inte fallet det att min blogg löpte amok och skrev inlägg bäst den själv ville, utan att jag inte kunde göra det. Jag kunde logga in på mitt konto i vanlig ordning men väl där så var det helt enkelt tomt. Ingen blogg. Blev till en början lite lätt irriterad för att så småningom bli rätt så djefvla pissed off. Tänkte att det var nått knas med blogspot, var ju en jäkla massa verifieringar å uppdateringar å krafs där i början. Började kolla vanliga fel och åtgärder och liknande, utan framgång. Insåg till slut att det bästa var att erkänna att jag inte hade klantat till det utan att det var blogspot som hade schabblat bort min blogg, de soporna. Jag mailade åt dem och sa som det var, I can't access my blog. har fortfarande inte fått något svar men det känns som skit samma nu eftersom problemet är löst.

Så vad fan var det som hade hänt egentligen? Jo, mycket enkelt, jag mitt felvaggade klantarsle hade på något magiskt jäkla vis skapat ett användarkonto med felaktig e-post adress som användarnamn och lagt bloggen där. Därefter skrev jag två fina inlägg, loggade ut och kom senare på att jag skulle logga in igen och redigera min profil lite granna. Förmodligen så var det då jag lyckades skapa ett nytt användarkonto med rätt e-post adress, helt ovetandes om vad fan det var jag höll på med. Resultatet av detta flum blev således att jag var övertygad om att jag bara hade ett användarkonto och där skulle bloggen finnas. Men icke picke! Bloggen låg ju som sagt på det andra kontot, med ett användarnamn inte ens jag kände till.

Så efter en viss tids ökande frustration, samt upprepade frågeställningar av typen "är det så jäkla kul med en blogg egentligen?", kom jag slutligen till insikten att jag förmodligen är helt dum i huvudet och borde spärras in. Den ovan nämnda felaktiga e-post adressen snurrade av okänd anledning runt i huvudet och jag tänke "vafan, jag provar logga in med den och ser om det funkar, fast jag vet att det är fel adress". Så vad fan händer? Jag loggas in på ett konto som ser väldigt mycket ut att tillhöra mig och tamigfan där ligger min blogg! Så lätt var det.

Efter lite pill och meck har jag nu lyckats ordna som så att bloggen ligger på RÄTT konto med RÄTT e-post adress som användarnamn, medans det felaktiga flyter fritt i cyberspace. Undrar hur det känns? Hur som haver så är nu alla nöjda och glada, jag har återfått min blogg och nu ska det fan bloggas i ren tjurighet.

Jag har missat en hel del under dessa två dagar. Känner faktiskt att jag behöver skriva av mig lite men det får bli någon annan dag, nu måste jag sova. Imorrn drar vi till Åland över dagen för att inhandla billig öl.

1 kommentar:

Mr.Andersson sa...

Grattis!

Väck mig kvart i sju förresten.